Medewerkers

Marianne DeKeukeleire 600600

Sinds 2005 ben ik huisarts en in 2008 ben ik deze praktijk begonnen aan huis, op de Herengracht. Mijn doel is om naast huisartsenzorg te zorgen voor 'de hele mens' en dat is een van de redenen dat ik de opleiding heb gevolgd tot homeopathisch arts. Persoonlijke aandacht en een relatie met patiënten op de lange termijn zijn voor mij belangrijke prioriteiten. Ik streef ernaar een 'dorpsarts in de grote stad' te zijn.
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag

Marianne Dekeukeleire

Huisarts
Daphne Tabak, huisarts

Zij is vanaf nu regelmatig aanwezig. Vanaf januari op de vaste dagen: dinsdag en woensdag.

Daphne Tabak

Huisarts
foto nevena

Sinds november 2019 ben ik werkzaam in de praktijk als POH GGZ. Je kunt bij mij terecht wanneer je psychisch in de knoop zit en behoefte hebt aan laagdrempelige hulp. Soms komen we er aan de hand van gesprekken achter dat intensievere ondersteuning nodig is, dan help ik je graag bij het vinden van de geschikte begeleiding.

Nevena Tamis

POH GGZ
herengracht 5

Ik geloof dat voeding, leefstijl, gezondheid en welzijn een onlosmakelijk geheel vormen. Mijn werkwijze is er dan ook op gericht om al die dingen in samenhang te beschouwen. Ik kan het beste voedingsadvies geven als ik daarbij de unieke persoonlijke situatie van mijn clienten betrek. Kernwoorden zijn wat mij betreft rust, aandacht en interesse.
Mijn specialisaties zijn obstipatie, prikkelbaar darmsyndroom (PDS), de menopauze, candida, eetproblemen, voedselovergevoeligheid, diabetes, overgewicht en ondervoeding.
Aanwezig op vrijdag

Saskia Babeliowsky

Dietiste
Lotte Ronner 600600

Ik werk sinds februari 2016 in de praktijk. Eerst in opleiding en inmiddels als vaste kracht. Ik heb het heel erg naar mijn zin en leer nog elke dag bij van zowel de artsen als de patienten.
Verder heb ik het uitvoeren van de longfunctieonderzoeken op me genomen. Dus de astma en COPD patienten zullen mij vaker tegenkomen.
Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Lotte Ronner

Doktersassistente
Willeke Rodenhuis2600

Willeke heeft ons team versterkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast haar werk als assistente is zij ook opgeleid in het geven van reizigersadvies en vaccinaties.

Willeke Rodenhuis

Doktersassistente
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »