Medewerkers

marianne

Sinds 2005 ben ik huisarts en in 2008 ben ik deze praktijk begonnen aan huis, op de Herengracht. Mijn doel is om naast huisartsenzorg te zorgen voor 'de hele mens' en dat is een van de redenen dat ik de opleiding heb gevolgd tot homeopathisch arts. Persoonlijke aandacht en een relatie met patiënten op de lange termijn zijn voor mij belangrijke prioriteiten. Ik streef ernaar een 'dorpsarts in de grote stad' te zijn.
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag

Marianne Dekeukeleire

Huisarts
mirte

Sinds 2008 ben ik geregistreerd als GZ-psycholoog. Ik heb ruime ervaring met gespreksvoering in verschillende therapeutische settings. Mijn therapieën hebben een duidelijk wetenschappelijk kader. In de eerste fase wil ik een helder beeld krijgen van de persoon en de psychische klachten. In dit diagnostisch proces zal ik de cliënt deelgenoot maken van mijn overwegingen en denkstappen. Ondanks deze wetenschappelijk ondergrond, zal de therapie niet wetenschappelijk aanvoelen. Ik streef naar een persoonlijke en intuïtieve benadering. Hiertoe ben ik uitgerust met therapeutische vaardigheden die hun oorsprong hebben in psychodynamische therapie, mindfulness en cognitieve gedragstherapie
Aanwezig op dinsdag. Mirte is vanaf 6 juli voor 4 maanden met zwangerschapsverlof.

Mirte Verkuijlen

GZ Psycholoog
foto manon

Vanaf juli zal Manon de taken van Mirte overnemen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ook zal zij een aantal dagen in de week als assistente aan de slag gaan.

Manon

...
herengracht 5

Ik geloof dat voeding, leefstijl, gezondheid en welzijn een onlosmakelijk geheel vormen. Mijn werkwijze is er dan ook op gericht om al die dingen in samenhang te beschouwen. Ik kan het beste voedingsadvies geven als ik daarbij de unieke persoonlijke situatie van mijn clienten betrek. Kernwoorden zijn wat mij betreft rust, aandacht en interesse.
Mijn specialisaties zijn obstipatie, prikkelbaar darmsyndroom (PDS), de menopauze, candida, eetproblemen, voedselovergevoeligheid, diabetes, overgewicht en ondervoeding.
Aanwezig op vrijdag

Saskia Babeliowsky

Dietiste
lotte

Ik werk sinds februari 2016 in de praktijk. Eerst in opleiding en inmiddels als vaste kracht. Ik heb het heel erg naar mijn zin en leer nog elke dag bij van zowel de artsen als de patienten.
Verder heb ik het uitvoeren van de longfunctieonderzoeken op me genomen. Dus de astma en COPD patienten zullen mij vaker tegenkomen.
Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Lotte Ronner

Doktersassistente
herengracht 3

Op dinsdag, woensdag en vrijdag is Abby bij ons werkzaam als assistente. Naast haar werk bij ons is zij ook studente geneeskunde. Zij gaat in april starten met haar co-schappen. Zij zal zo nu en dan invallen.

Abby Geerlings

Doktersassistente
herengracht 2

Willeke heeft ons team versterkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast haar werk als assistente is zij ook opgeleid in het geven van reizigersadvies en vaccinaties.

Willeke Rodenhuis

Doktersassistente
sam de joode 600600

Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor geneeskunde afgerond en nu zit ik in de wachttijd voor mijn co-schappen. Totdat ik daar aan ga beginnen zal ik op de dinsdag en woensdag aanwezig zijn in de praktijk als assistent en hierbij hopelijk al veel leren, en ervaring op doen voor later. §

Sam de Joode

Doktersassistente
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »