Medewerkers

MARIANNE DSC_0071 600900

Sinds 2005 ben ik huisarts en in 2008 ben ik deze praktijk begonnen aan huis, op de Herengracht. Mijn doel is om naast huisartsenzorg te zorgen voor 'de hele mens' en dat is een van de redenen dat ik de opleiding heb gevolgd tot homeopathisch arts. Persoonlijke aandacht en een relatie met patiënten op de lange termijn zijn voor mij belangrijke prioriteiten. Ik streef ernaar een 'dorpsarts in de grote stad' te zijn.
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag

Marianne Dekeukeleire

Huisarts
JANTIEN DSC_0134 600900

Huisarts Jantien Hoek is waarnemer bij ons. Zij is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Op dit moment is zij voor onbepaalde tijd afwezig.

Jantien Hoek

Huisarts
Stethoscope,On,White,Background,,Top,View.,Medical,Object

Wij zijn een opleidingspraktijk en hebben geregeld een co assistent van VU of UVA in de praktijk werkzaam. Co assistenten zijn 5e of 6e jaars geneeskunde studenten die bezig zijn met het laatste stuk van hun master. Zij zien zelfstandig patiënten, maar niet zonder supervisie en begeleiding van de huisarts. Elk consult dat de Co assistent doet wordt vooraf, tijdens of na afloop besproken. Het kan zijn dat wanneer u een afspraak maakt, er een afspraak bij de Co assistent wordt aangeboden. Mocht u dit niet willen kan u dit aangeven.

Co assistent

Co assistent
PUK DSC_0120 600900

Aanwezig op di t/m vrijdag Op vrijdagen doet Puck reisadvisering.

Puck Nijssen

Praktijkondersteuner Ouderen en praktijkverpleegkundige
LOTTE DSC_0102 600900

Ik werk sinds februari 2016 in de praktijk. Eerst alleen als assistente en inmiddels ook als praktijkmanager. Ik zet mij dagelijks in om de kwaliteit van de praktijk te waarborgen. Verder vind ik het belangrijk dat wij een moderne praktijk zijn, die tegelijkertijd persoonlijk aanvoelt. Ik sta altijd open voor suggesties van patiënten dus schroom niet mij te bellen of mailen als je iets kwijt wilt over het reilen en zeilen van de praktijk.
Verder heb ik het uitvoeren van de longfunctieonderzoeken op me genomen. Dus de astma en COPD patienten zullen mij vaker tegenkomen.
Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Lotte Ronner

Doktersassistente/Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button