Medewerkers

Marianne DeKeukeleire 600600

Sinds 2005 ben ik huisarts en in 2008 ben ik deze praktijk begonnen aan huis, op de Herengracht. Mijn doel is om naast huisartsenzorg te zorgen voor 'de hele mens' en dat is een van de redenen dat ik de opleiding heb gevolgd tot homeopathisch arts. Persoonlijke aandacht en een relatie met patiënten op de lange termijn zijn voor mij belangrijke prioriteiten. Ik streef ernaar een 'dorpsarts in de grote stad' te zijn.
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag

Marianne Dekeukeleire

Huisarts
Jantien 29-01-2021 600600

Huisarts Jantien Hoek is waarnemer bij ons. Zij is aanwezig op maandag en vrijdag. Ook neemt zij de vakanties waar.

Jantien Hoek

Huisarts
herengracht 5

Ik geloof dat voeding, leefstijl, gezondheid en welzijn een onlosmakelijk geheel vormen. Mijn werkwijze is er dan ook op gericht om al die dingen in samenhang te beschouwen. Ik kan het beste voedingsadvies geven als ik daarbij de unieke persoonlijke situatie van mijn clienten betrek. Kernwoorden zijn wat mij betreft rust, aandacht en interesse.
Mijn specialisaties zijn obstipatie, prikkelbaar darmsyndroom (PDS), de menopauze, candida, eetproblemen, voedselovergevoeligheid, diabetes, overgewicht en ondervoeding.
Aanwezig op vrijdag

Saskia Babeliowsky

Dietiste
Rosa-Lin 600600

Rosa-Lin Meijer

Praktijkondersteuner GGZ
Lotte Ronner 600600

Ik werk sinds februari 2016 in de praktijk. Eerst alleen als assistente en inmiddels ook als praktijkmanager. Ik zet mij dagelijks in om de kwaliteit van de praktijk te waarborgen. Verder vind ik het belangrijk dat wij een moderne praktijk zijn, die tegelijkertijd persoonlijk aanvoelt. Ik sta altijd open voor suggesties van patiënten dus schroom niet mij te bellen of mailen als je iets kwijt wilt over het reilen en zeilen van de praktijk.
Verder heb ik het uitvoeren van de longfunctieonderzoeken op me genomen. Dus de astma en COPD patienten zullen mij vaker tegenkomen.
Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Lotte Ronner

Doktersassistente/Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button