Medewerkers

Marianne DeKeukeleire 600600

Sinds 2005 ben ik huisarts en in 2008 ben ik deze praktijk begonnen aan huis, op de Herengracht. Mijn doel is om naast huisartsenzorg te zorgen voor 'de hele mens' en dat is een van de redenen dat ik de opleiding heb gevolgd tot homeopathisch arts. Persoonlijke aandacht en een relatie met patiënten op de lange termijn zijn voor mij belangrijke prioriteiten. Ik streef ernaar een 'dorpsarts in de grote stad' te zijn.
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag

Marianne Dekeukeleire

Huisarts
Iris Groen 600600

Huisarts Iris is aanwezig op dinsdag en vrijdag.

Iris Groen

Huisarts
Manon de Witte 600600

Iedereen loopt wel eens vast in het leven. Ik bied laagdrempelig hulp voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Soms komen we er samen achter dat je intensievere begeleiding nodig hebt, dan help ik je met het vinden van een geschikte psycholoog.
Sinds juni 2018 ben ik werkzaam in de praktijk als POH GGZ. Inmiddels heb ik meerdere jaren op verschillende plekken ervaring opgedaan in de GGZ

Manon de Witte

POH GGZ
herengracht 5

Ik geloof dat voeding, leefstijl, gezondheid en welzijn een onlosmakelijk geheel vormen. Mijn werkwijze is er dan ook op gericht om al die dingen in samenhang te beschouwen. Ik kan het beste voedingsadvies geven als ik daarbij de unieke persoonlijke situatie van mijn clienten betrek. Kernwoorden zijn wat mij betreft rust, aandacht en interesse.
Mijn specialisaties zijn obstipatie, prikkelbaar darmsyndroom (PDS), de menopauze, candida, eetproblemen, voedselovergevoeligheid, diabetes, overgewicht en ondervoeding.
Aanwezig op vrijdag

Saskia Babeliowsky

Dietiste
Lotte Ronner 600600

Ik werk sinds februari 2016 in de praktijk. Eerst in opleiding en inmiddels als vaste kracht. Ik heb het heel erg naar mijn zin en leer nog elke dag bij van zowel de artsen als de patienten.
Verder heb ik het uitvoeren van de longfunctieonderzoeken op me genomen. Dus de astma en COPD patienten zullen mij vaker tegenkomen.
Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Lotte Ronner

Doktersassistente
Eva 600600

Sinds begin dit jaar ben ik in deze praktijk werkzaam als poh-ggz (praktijkondersteuner huisarts voor de geestelijke gezondheidszorg). Ik heb ruim 25 jaar werkervaring in diverse settingen binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben opgeleid als sociaal psychiatrisch verpleegkundige, cognitief gedragstherapeutisch werker en mindfulness- trainer. Ook ben ik recent geschoold in ACT (Acceptance en Commitment Therapie).
In mijn werk vind ik het belangrijk om mensen met psychische klachten te ondersteunen in het (weer) contact krijgen met hun eigen (veer-)kracht. Ik probeer dit te doen vanuit persoonlijke aandacht en het samen zoeken naar iemands eigen weg hierin.
Ik ben aanwezig op dinsdagen

Eva

POH GGZ
Willeke Rodenhuis2600

Willeke heeft ons team versterkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast haar werk als assistente is zij ook opgeleid in het geven van reizigersadvies en vaccinaties.

Willeke Rodenhuis

Doktersassistente
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »