Vacature doktersassistente

Vacature doktersassistente

Doktersassistente voor 3 – 4 dagen per week vanaf zomer 2019. In eerste instantie voor het overnemen van zwangerschapsverlof, met een mogelijke verlenging.

Wij zoeken een moderne zelfstandige assistente met een afgeronde opleiding, minimaal niveau 4. Ervaring bij een huisarts is een pre, maar als je in het ziekenhuis werkt en het gevoel hebt dat je meer wil en meer kan, ben je zeker welkom om te solliciteren.

Wat wij belangrijk vinden: je bent bekend met de NHG triagewijzer en houdt je kennis up to date. Triageren is een belangrijke, zo niet de belangrijkste taak van de assistente.

Ook ben je iemand die enthousiast is en meedenkt over de praktijk. Onze huisartspraktijk is de laatste jaren aan het veranderen, met een steeds grotere rol voor de assistente. Wij vinden het leuk als je meedenkt over je functie.

Het kunnen uitvoeren van kleine medisch technische handelingen hoort bij je takenpakket. Denk aan: bloedafname, injecteren, oren uitspuiten, wondzorg, uitstrijkjes maken, etc. Enthousiasme om te leren wat je nog niet kan stellen we op prijs.

Wat wij bieden: een moderne praktijk midden in het centrum van Amsterdam, met een uitdagende maar leuke populatie als werkplek. Wij zijn een hecht team en steunen elkaar in onze professionele groei. Wil je iets leren? Dan is daar altijd ruimte voor. Wij lunchen elke dag samen. Salaris volgens CAO.

Interesse? Mail naar: info@praktijkherengracht.nlCall Now Button
Translate »